Avonturenpark Valdeludo

Ouderwets buitenspelen in het attractiepark en buitenspeeltuin: zelf hutten bouwen, geiten knuffelen, uitkijken op de uitkijk toren, op de familieschommel en nog veel meer. Met speciale workshops en arrangementen voor kinderfeestjes, schoolreisjes en de familiedag.

Bekijk de website


Algemene informatie

Ga met de kinderen op avontuur in Avonturenpark Valdeludo in Echt. Dit vrolijke park biedt 30 attracties, waaronder zelf hutten bouwen in het Huttenbouwbos, lasergamen, knuffelen met geitjes op de kinderboerderij en gezellige speeltuinattracties, waaronder de familieschommel, de zandbak en de Tarzan swing. Kinderen gaan op avontuur op de Avonturenberg waar zij zelf hun weg naar de Uitkijktoren zullen moeten vinden. De prijs voor het bereiken van deze toren is het spectaculaire uitzicht over het park vanaf de toren.

Workshops

Om het spelen in het Avonturenpark Valdeludo nog leuker te maken, worden er geregeld workshops gegeven voor kinderen en volwassenen. Een clinic timmeren bijvoorbeeld of een lesje lasergamen. Er zijn zelfs workshops Cross-fietsen. Het volgen van zo een workshop is extra leuk, omdat je de nieuwe vaardigheden meteen in de praktijk kunt brengen in het attractiepark met speeltuin. Zo komt timmeren goed van pas als je zelf een hut gaat bouwen in het bos.

Feestjes

Avonturenpark Valdeludo biedt veel plezier en vormt daarom het perfecte decor voor feestjes. Het park staat ter beschikking voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiedagen en zelfs bedrijfsfeestjes. Er zijn speciale arrangementen samengesteld. Zo kan een feestje worden gecombineerd met de indooractiviteiten van All-In, ook in Echt. Of boek Valdeludo by Night en geniet van heerlijke eten en drinken bij de foodtrucks in een sprookjesachtig verlicht park. Uiteraard worden er ook arrangementen op maat gemaakt.

Eten & drinken

Avonturenpark Valdeludo heeft een centraal gelegen horecaplein met overkapping, zodat je altijd droog kunt genieten van een vers frietje of lekkere hamburger bij de foodtrucks. Je betaalt hier met Valdeludo munten die je bij de kassa kunt kopen. Koffie en thee voor volwassenen is gratis. Lekker onbeperkt limonade drinken is ook mogelijk. Je koopt hiervoor een beker die je dan de rest van de dag gratis kan laten vullen.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Avonturenpark Valdeludo

Bandertlaan 9
6101NL Echt (Limburg)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn