Video impressie: Walibi Halloween Fright Nights

Dat de feestdag Halloween steeds meer in populairiteit stijgt, heeft zonder meer te maken met de Halloween-events welke worden georganiseerd door diverse attractieparken. Walibi Holland is hier de absolute koploper ' en bij velen ook favoriet ' in. Ieder jaar worden de zogenoemde Halloween Fright Nights bigger, better en vooral ook scarier.

Walibi Holland is gedurende de Fright Nights-periode van 8 t/m 30 oktober geopend 10.00 tot 23.00 uur. Laat je adrenalinepeil pieken door overdag in één van de vele achtbanen te stappen, maar let op: vanaf het moment dat de schemering toeslaat, word je in de zeven verschillende Scare Zones achtervolgd door demonen, bloeddorstige zombies en ronddolende piraten.

Als je een echte thrillseeker bent op het gebied van horror en spanning, bezoek je één of meerdere van de vier Haunted Houses. In deze huizen word je de stuipen op het lijf gejaagd door geesten, karakters uit horrorfilms of hongerige freaks. Dit jaar kon je voor het eerst terecht in een aparte attractie  ‘The Clinic’, waar je op een brancard plaatsneemt om onderhanden te worden genomen door Dr. Adams. De vraag is enkel of jij er (heelhuids) uitkomt..?

Dagtripper heeft een videoimpressie gemaakt van dit gruwelijke event, durf jij het aan om na het zien van deze video Walibi binnen te stappen..?

Bekijk de video op YouTube