Groot Duits attractiepark en themapark, maak een reis door Europa, stap in spannende achtbanen en attracties, veel speelruimte voor kleinere kinderen, shows en entertainment, genoeg te beleven voor meerdere dagen, overnachten in themahotels of op de camping.

Phantasialand Brühl,

Duits attractiepark en sprookjespark, groot opgezet met attracties voor alle leeftijden. Het park is kindvriendelijk en mooi aangekleed. Je vindt er spannende achtbanen, waterattracties, shows en evenementen. Er zijn twee bijhorende hotels zodat je het park meerdere dagen kunt bezoeken.

Attractiepark en uitgaanscentrum, gevestigd in een ongebruikte elektriciteitscentrale, Kernie's familiepark met diverse attracties, uitgaanscentrum met feestzalen, bowlingbanen en biljart, tennisbanen, all-in dagarrangementen, meerdere hotels in het park

Groot attractiepark in film-thema en gethematiseerde werelden met attracties in stijl. Zowel kinderen als volwassenen vermaken zich kostelijk in dit park. Je vindt er meerdere achtbanen, thrill-rides en familie attracties. Bezoek ook een spannend show en overnacht in het bijbehorend hotel.

Legoland Duitsland Günzburg,

Lego attractie- en themapark in Duitsland met verschillende themagebieden, prachtige Lego bouwwerken, leuke Lego-attracties en activiteiten. Bezoek één van de vele shows en voorstellingen en neem een souvenir mee uit de Lego winkels.

Heide Park Soltau,

Groot en populair Duits attractiepark, veel achtbanen en stoere attracties, leuke kinderattracties, waterattracties, klimmen en abseilen, shows en evenementen, overnachten in het avonturen hotel of op de camping, leuke vakantie met het hele gezin.

Ketteler hof Haltern am See,

Speelpark en dierenpark, gelegen in een natuurgebied, veel speelruimte, skelterbaan, kinderboerderij, leuk en leerzaam, barbecues voor algemeen gebruik, leuke en ontspannen dag met de hele familie.

Holiday Park Haßloch,

Studio 100 attractiepark in Duitsland, ontmoet bekende Studio 100 figuren, spannende attracties en achtbanen, leuke kinderattracties, shows en evenementen, meerdere hotels vlakbij het park, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Tropical Islands Krausnick,

Overdekt waterattractiepark met tropische uitstraling, tropisch regenwoud, veel waterattracties en glijbanen, zwemmen en wandelen, sauna en spa, overnachten in tropische stijl, ideaal voor een dag waterpret met de hele familie of een vakantie.

Aqualand Keulen,

Aqualand is een groot aquacentrum met een waterpark met gigantische, spectaculaire glijbanen en een saunawereld met alle faciliteiten voor totale ontspanning van lichaam en geest.


Zoek de beste Pretparken bij jou in de regio

Pretparken in het buitenland

Top10 Pretpark Blog