Efteling

star-full 10.0 op basis van 1 reviews

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Bekijk de website


Algemene informatie

De Efteling in het Noord-Brabantse plaatsje Kaatsheuvel is waarschijnlijk één van de bekendste pretparken in Nederland. Het park opende haar deuren in 1952 en werd al snel geliefd om de sprookjesachtige aankleding die met name door de ontwerpen van Anton Pieck tot leven kwam in het sprookjesbos. De Efteling bleef echter steeds bezig met vernieuwende attracties en uitbreidingen waardoor het nog altijd een populair pretpark is bij jong en oud.

Attracties

De Efteling beschikt over vele attracties voor alle leeftijden. Er zijn verschillende achtbanen waarvan de Python de bekendste is, maar ook de De Vliegende Hollander en de Vogel Rok zijn attracties waarvan je hart sneller gaat kloppen. De Efteling staat ook bekend om de prachtige aankleding van de attracties, wat bijvoorbeeld in Droomvlucht of Fata Morgana zeer goed te zien is tijdens een rustige rit door een wondere wereld. Voor de kleintjes blijft een wandeling door het Sprookjesbos of het Land van Laaf een bijzondere ervaring. Van rustig tot wild, voor groot en klein, er is voor iedereen genoeg te beleven in de Efteling.

Theater en shows

In het park van de Efteling zijn dagelijks een aantal shows te zien zoals Aquanura, de grootste watershow van Europa, en de show Raveleijn waarin de geheimen van de middeleeuwse stad ontrafeld zullen worden. Daarnaast zijn er in het Efteling Theater al verschillende sprookjes tot leven gekomen in een spectaculaire musical voorstelling. De shows in het Efteling Theater zijn niet inbegrepen bij de entreeprijs van het park, je kunt voor de voorstellingen kaarten reserveren via de website.

Overnachten

Na zo'n betoverende dag in de Efteling kan je eigenlijk nog maar één ding wensen: dat je morgen weer mag! En dat kan. Blijf lekker een nachtje slapen in het Efteling Hotel of in een van de huisjes op vakantiepark Efteling Bosrijk. Behalve onbeperkt toegang tot het Efteling park krijg je ook een oase van rust in een prachtige natuurlijke omgeving.

Bijzonderheden

De Efteling is niet alleen een super leuk dagje uit, je kan er ook terecht voor zakelijke gelegenheden zoals personeelsfeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Er zijn verschillende mogelijkheden en zalen in het park. De Efteling beschikt ook over een Golfpark en meerdere eetgelegenheden.


Ervaringen van onze bezoekers

star-full 10.0 op basis van 1 reviews.


star-full star-full star-full star-full star-full
Ieder jaar weer de moeite om terug te keren

De Efteling blijft leuk. Onlangs zijn wij weer eens geweest en het was weer super.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Efteling

Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn