Flevonice

Sports- & funpark met unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan en Ice Funpark voor de kinderen. Ga met je vrienden of familie drift karten, of daag elkaar uit op de Obstacle Run Parcours.

Bekijk de website


Algemene informatie

Schaatsen, dat hoort er in Nederland gewoon bij. Het is heerlijk om in de open lucht je meters te maken op de bevroren sloten en plassen. Helaas zijn de vorstperiodes niet erg voorspelbaar. Daar heeft Flevonice in Biddinghuizen iets op gevonden.  Op verschillende ijsbanen beleef je het schaatsplezier lekker in de buitenlucht. Maar er is nog veel meer te doen in Flevonice!

Schaatsen

Bij traditioneel schaatsplezier hoort ook de buitenlucht. Flevonice bied je de mogelijkheid om heerlijk in de buitenlucht op een echte 400-meter ijsbaan je rondjes te schaatsen. Werk hier aan je snelheid, en rijd steeds snellere rondjes. Kinderen komen aan hun trekken op het kinderspeelparadijs op het ijs. Kinderen leren hier schaatsen en spelen in het Ice Funpark. Dat maakt Flevonice geschikt voor jong en oud. Ook leuk voor een kinderfeestjes of schoolreisje!

Maar het meest uniek is wel de drie kilometer lange schaatsbaan in de natuur. Nergens ter wereld kun je zo’n lange kunstijsbaan vinden. Hier beleef je nog het oer-Hollandse schaatsplezier van de toertocht, met de wind in je gezicht. Dit soort toertochten worden regelmatig georganiseerd, uiteraard compleet met koek en zopie. Welke afstand je wil rijden bepaal je natuurlijk zelf.

Passen je schaatsen niet meer of zijn ze versleten? Heb je nog spullen nodig om je schaatsuitrusting compleet te maken? De schaatswinkel van Flevonice heeft alles in huis wat je nodig hebt voor een lekker dagje schaatsplezier. Denk je na over de aankoop van nieuwe schaatsen, dan krijg je hier passend advies. Ook voor de huur van een paar schaatsen kun je in de schaatswinkel terecht.

Drift Karten

Flevonice biedt meer dan schaatsen alleen. Wat dacht je van een spannende heat karten op het 300-m,eter lange kart-circuit? Het driftcircuit, uitgevoerd met snelle bochten en voorzien van borstelmatten, maakt snelle tijden mogelijk. Een kart-heat bestaat uit tien minuten zuivere racetijd. Voor je in de elektrische kart stapt krijg je eerst een duidelijke instructie. Om deel te nemen aan een kart-heat moet je wel even reserveren.

Obstacle Run Parcours

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging? Dan is het Obstacle Run Parcours misschien iets voor jou. Je kiest zelf of je een 3,5 of 6-kilometer run wilt lopen. Onderweg zijn er ruim dertig indrukwekkende hindernissen geplaatst. Muren, sloten, heuvels, tijgerbanen, en nog veel meer. Om mee te doen aan het Obstacle Parcours moet je minimaal 12 jaar oud zijn, t/m 16 jaar loop je alleen onder begeleiding van een volwassene het 3,5 kilometer parcours. Na de run kun je uitgebreid douchen. Daarna kun je droge kleren aantrekken, die moet je dan wel bij je hebben.

Arrangementen

Flevonice biedt je allerlei mogelijkheden voor een leuk en spannend dagje uit.  Er zijn verschillende arrangementen. Leuk voor een kinderfeestje of schoolreisje, bijvoorbeeld.  Er is niet alleen schaatsplezier, je kunt ook van een 25-meter lange glijbaan afglijden in bandjes, of je kunt spelen in de speeltuin met klautertoestellen, een skelterbaan of op de trampolines. Maar ook voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest zijn er volop mogelijkheden. Al dat sporten, of dat nu op het ijs of bij een van de andere faciliteiten is, maakt hongerig en dorstig. Gelukkig kun je in Flevonice na afloop, maar ook tussendoor, even lekker bijkomen in het restaurant.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Flevonice

Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen (Flevoland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn