Julianatoren

star-full 6.0 op basis van 1 reviews

Attractie- en familiepark, voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar, met veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen. Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en in het Dinopark. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

Bekijk de website


Algemene informatie

In Apeldoorn ligt een gezellig attractiepark voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar genaamd Julianatoren. In het park kun je zomaar Meneer Kaasgaaf en de muizen Jul en Julia tegenkomen, de mascottes van Julianatoren. Er zijn leuke shows en door het jaar heen worden er verschillende thematische evenementen gehouden, zoals een groot Halloween feest en de verjaardagen van Jul en Julia. De attracties zijn allemaal afgestemd op de belevingswereld van kinderen. En als jij je kleintje ziet stralen in een prachtige draaimolen dan heb jij natuurlijk ook een perfecte dag.

Attracties

Er zijn meer dan 60 attracties voor kinderen vanaf twee tot en met 12 jaar in het park. Bij de attracties is duidelijk aangegeven (bijvoorbeeld door middel van lengte-eisen en leeftijdsindicaties) voor wie een attractie geschikt is. Er zijn kleine achtbaantjes, mooie draaimolens en bungee trampolines waar iedereen veel plezier aan zal beleven.

Stap met je kind in een wagentje en beleef Jul’s Dino Tour, ga helemaal op zijn kop in de Tollende muis of wordt lekker kletsnat in de Springende Piraat. Ook zijn er speeltoestellen, een ballenbak en een springkussen stormbaan. En je kunt ook op bezoek bij de huisjes van Jul en Julia. Er is zelfs een Dinopark met gethematiseerde attracties.

Eten & Drinken

Julianatoren kent verschillende horecapunten die helemaal in stijl zijn met de thema’s van het park. Voor de lekkere trek kun je naar Dina & Dino’s poffertjesrestaurant of het Suikerspinhuisje bezoeken. Een ijsje haal je bij Jul’s La Venezia en bij Dino’s Cafetaria kun je terecht voor een patatje met wat lekkers erbij.

Verder kun je Thais eten bij Jul’s Thai Toko, kun je lekkere slushies kopen bij het Kaasteel en zijn er verder nog de Hamburgerkiosk, Jul’s Cafetaria 2 en het Restaurant. Overal kun je genieten van een vers kopje koffie of thee. Op mooie dagen zijn de terrassen open, zodat je kunt genieten van wat lekkers, terwijl je uitzicht hebt op de speeltuin en de verschillende attracties.

Shows

Het park heeft iedere jaar nieuwe shows waar groot en klein mag mee swingen en meezingen. Iedere dag zijn er verschillende shows zoals een openingsshow en een uitzwaaifeest. Je wordt begroet bij opening van het park met een lied en ga je naar huis dan neem je een liedje en een dansje mee. Zo zal iedereen zich extra speciaal voelen en het maakt een geslaagde dag echt helemaal compleet.

Schoolreisje

Julianatoren is een perfecte plek om met de hele school een gezellig schoolreisje te beleven. Omdat de attracties zeer veilig en geschikt zijn voor kleine kinderen, kun je ze gerust naar hartenlust laten genieten en spelen. Er zijn verschillende arrangementen voor schoolreisjes te boeken. Er is zelfs de mogelijkheid om een koninklijk schoolreisje te boeken, waarbij een dagje Julianatoren wordt gecombineerd met een bijzonder uitje op het nabijgelegen Paleis ’t Loo.


Ervaringen van onze bezoekers

star-full 6.0 op basis van 1 reviews.


star-full star-full star-full star-empty star-empty
nooit meer

veel te veel lange rijen en is best wel prijzig


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Julianatoren

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn (Gelderland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn