Kids Wonderland

Wonderlijk indoor pretpark en outdoor attractiepark voor kinderen tot en met 12 jaar. Speeltoestellen, voorstellingen en lasergame. 's Avonds feeëriek verlicht.

Bekijk de website


Algemene informatie

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland, een prachtig overdekt avonturenspeelpark voor kinderen tot en met 12 jaar. Het avonturenthema begint bij het Galjoen – tevens het horecadek – en voert je door het Vlinderslot, de Bubbelbaan en op een klimtocht door de Wensboom. In het Vlinderslot en de Bubbelbaan zijn dichte schoenen verplicht. Verder mag je lekker je schoenen uit, maar je sokken aanhouden, tijdens het spelen in Kids Wonderland.

Indoor & outdoor pretpark voor kinderen

Het gethematiseerde indoorpark bevat glijbanen, klimtoestellen, verschillende ritjes (zoals de onderzeeër in de Bubbelbaan) en zelfs trampolines. Er is ook een lasergame aanwezig die ouders samen met de kinderen kunnen spelen. Naast het binnenpretpark is er ook een groots outdoor Avonturenpark van ruim 3000m2, zodat met mooi weer er ook lekker buiten gespeeld kan worden.

Avonduren

Bij Kids Wonderland beleven kinderen avonturen in de avonduren: het park is iedere dag tot 19:00 uur geopend en dan wordt het er nog mooier. Overal gaan er lichtjes aan in Wonderland waardoor het park sprookjesachtig verlicht wordt. Geniet op het Galjoen ondertussen van patatjes of verse pannenkoeken met een glas warme chocolademelk. Opblijven was nog nooit zo leuk.

Arrangementen & kinderfeestjes

Voor schoolreisjes, uitjes met de BSO en kinderfeestjes zijn er verschillende arrangementen te boeken bij Kids Wonderland. Voor een feestje kun je kiezen uit Wonderfeest met snoep en onbeperkt ranja, Avonturenfeest met patat en onbeperkt ranja, een uitgebreid Piraten- of Prinsessenfeest met onder meer een glittertattoo en Linny & Berry Feest waarbij mascottes Linny of Berry even komen feesten met de jarige. Voor schoolreisjes en dergelijke zijn aantrekkelijk groepsarrangementen samengesteld met onbeperkt ranja.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Kids Wonderland

Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn