Netl de Wildste Tuin

Strand met waterrecreatie, pretpark, Obstacle Run, Pitch en Putt en golfbaan. Groep- en teambuilding activiteiten voor familie, vrienden en collega's. Natuurspeeltuin met educatief tintje. Er is ook een camping aanwezig.

Bekijk de website


Algemene informatie

Netl de Wildste Tuin is een speelparadijs met een educatief tintje voor kinderen van alle leeftijden. Maar het is ook een recreatiegebied met water om in te zwemmen en te spelen, een prachtig strand en pittoreske duinen. In de Natuurspeeltuin gaan kinderen en volwassenen de natuur ontdekken. Pas op: vies worden hoort er zeker bij. Volg de inspiratieroute, voltooi het Obstacle Parcours of speel minigolf. Netl de Wildste Tuin is ook een trouwlocatie.

Eten en drinken

Van spelen in de natuur krijg je trek en dorst, daarom kun je bij Netl de Wildste Tuin ook terecht voor een hapje en een drankje en wel bij het Strandpaviljoen. Dit restaurant vormt het middelpunt van het natuurpark en heeft een ruime kaart met lekkers voor groot en klein. Ouders kunnen hier ook een kopje koffie nuttigen op het terras, terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Overnachten

Naast Netl De Wildste Tuin ligt een gezellige camping. Er zijn seizoenplaatsen te huur, maar ook losse plekken voor campers, caravans en tenten, zodat je tijdens een vakantie kunt genieten van dit natuur- en recreatiegebied. Tevens zijn er huisjes te huur voor een overnachting. Uiteraard kun je met verblijf op de camping ook terecht bij het speelpark en de recreatieplas.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Netl de Wildste Tuin

Leemringweg 19
8317RD Kraggenburg (Flevoland)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn