Sprookjeswonderland Enkhuizen, Noord-Holland

Sprookjespark voor kinderen, zie bekende sprookjesfiguren, leuke kinderattracties, speeltuin met glijbanen en draaimolen, kinderboerderij en siertuinen, een magische dag voor kleine en grotere kinderen.

The Amsterdam Dungeon Amsterdam, Noord-Holland

Spannend griezelpark met interactieve tour met acteurs en special effects die je meeneemt in een griezelig verhaal. Je daalt af in de kerkers en beleeft meerdere grappige, leerzame en soms ook een beetje enge shows. Durf jij het aan..?

TunFun Amsterdam, Noord-Holland

Binnen buiten spelen in de hoofdstad, klimrekken en glijbanen, avontuurlijke attracties zoals vrije val glijbaan, doolhof in het donker, opblaasbare survivalbaan.

De Goudvis Sint Maartenszee, Noord-Holland

Kleinschalig recreatiepark met veel speelgelegenheden, blokhutten te huur voor dagrecreatie, speeltoestellen voor elke leeftijd, indoor speelparadijs en kinderdisco, gericht op gezinnen met kinderen en kinderfeestjes.

Ripley's Believe It or Not Amsterdam, Noord-Holland

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Speelpark Oud Valkeveen Naarden, Noord-Holland

Speelpark met kinderattracties, attracties voor kleine en grotere kinderen, veel ruimte om veilig te spelen, achtbanen en hoge glijbanen, ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en dagje uit met het hele gezin.

Holle Bolle Boom Tuitjenhorn, Noord-Holland

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.


Zoek de beste Pretparken bij jou in de regio

Pretparken in het buitenland

Top10 Pretpark Blog