Océade

Nummer 1 waterpretpark van België. Verschillende grote glijbanen met spannende effecten. Lekker drijven in een band of roetsjen van de glijbaan.

Bekijk de website


Algemene informatie

Maak van een kinderfeestje, familiedag of vakantie een spetterende dag om nooit te vergeten en ga naar Océade in België. Dit megagrote waterpretpark is nummer 1 van België en biedt maar liefst zes daverende glijbanen. Je mag er alleen vanaf, in een zwemband, maar ook met het hele gezin. Zo wordt een glijbaan een nog leukere ervaring. Een van de bijzondere glijbanen is de Caméléon waarbij je voordat je instapt, eerst een kleur mag kiezen. De glijbaan neemt dan door middel van LED-verlichting de kleur van je keuze aan.

Het zwembad beschikt verder nog over een indoor zwembad, een golfslagbad en een buitenbad. En een heus waterspeelparadijs met een groot huis midden in een ondiep zwembad. Wil je na een dag trappen op lopen en glijbanen afroetsjen nog even ontspannen? Maak dan gebruik van Saunaland met sauna’s, jacuzzi’s en een echte hammam. En natuurlijk kun je bij de bar en het restaurant genieten van een welverdiend hapje en drankje.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Océade

Voetballaan 3
1020 Brussel (België)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn