Plopsaland de Panne

Het grootste Kabouter Plop park in de Belgische badplaats De Panne. Maak kennis met alle bekende Studio 100 figuren en maak plezier in de leuke kinderattracties, waterattracties en spannende achtbanen. Bezoek het Plopsa Theater waar leuke shows te zien zijn.

Bekijk de website


Algemene informatie

In het gezellige Belgische De Panne ligt het grootste Plopsa park van allemaal: Plopsaland De Panne. Met zijn eigen Plopsa theater en Walk of Fame is dit een compleet park waar je met het hele gezin zal genieten van een geweldig dagje uit.

Attracties

Voor iedereen is er wat wils in familiepark Plopsaland De Panne. Stap in de Bloemenmolen van Maya met je kleine kinderen en gil van plezier in achtbaan Anubis The Ride. Wandel met elkaar door Het Bos van Plop en loer binnen bij de verschillende huisjes. Misschien bakt Kabouter Plop er wel Plopkoeken. En wie voor een spetterend dagje uit gaat, stapt met veel plezier in een van de vele waterattracties.

Eten & Drinken

Een dag vol plezier, daar krijg je natuurlijk trek van. Daarom zijn er in Plopsaland De Panne verschillende restaurantjes en horecagelegenheden te vinden, verdeeld over het park. Vers belegde broodjes, pizza, hamburgers en natuurlijk echte Belgische frietjes behoren tot het uitgebreide menu. Ieder restaurant is anders en past perfect in het thema van de diverse werelden die je in het park tegen kunt komen.

Shows & Evenementen

Het hele jaar door zijn er verschillende soorten shows en evenementen. Zo wordt er jaarlijks een groots Halloween feest georganiseerd. En ook de Kerstdagen zijn betoverend in Plopsaland De Panne. Bovendien is er altijd wel iets te beleven op het Bumba Plein of in het Plopsa Theater.

Meet & Greet

Lekker knuffelen met je favoriete Studio 100 karakters, dat kan zomaar het hoogtepunt van de dag zijn voor je kind. Daarom zijn er dagelijks verschillende Meet & Greet momenten, met bijvoorbeeld Bumba, Maya of Mega Mindy.

Overnachten

Een dagje Plopsaland De Panne is zo leuk, dat je misschien wel een tweede dag wilt gaan. Gelukkig kun je in De Panne in diverse hotels overnachten. Er zijn ook leuke vakantieparken vlakbij het strand van deze badplaats.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Plopsaland de Panne

De Pannelaan 68
8660 De Panne (België)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn