Splesj (Bosbad Hoeven)

star-full 5.5 op basis van 2 reviews

Waterpretpark met zwembad, Spray-park met fonteinen en waterkanonnen, spectaculaire glijbanen, waterfietsen, speeltuin en ligweides, leuk voor kinderen en volwassenen, overnachten op de camping, ideaal voor een zomerse dag.

Bekijk de website


Algemene informatie

Als de zon schijnt is het heerlijk om lekker in het water te gaan spelen. Bij Splesj te Hoeven kunnen kinderen – maar ook volwassenen – heerlijk ravotten in en om het water. Naast een gewoon zwembad waar je een paar baantjes kunt trekken, zijn er heel veel leuke attracties voor uren waterplezier, maar kinderen kunnen ook genieten van de grote speeltuin en midgetgolfbaan. Ideaal voor een dagje uit, maar ook voor een schoolreisje of kinderfeestje.

Spray-park

Zo bevat Splesj het grootste Spray-park van West-Europa: maar liefst 900 m2 vol waterfonteinen, waterkanonnen en een Mega Soaker die maar liefst 300 liter water in een keer over je uitstort. Voor de kleintjes zijn er kleinere fonteinen, zoals spuitbloemen en een Discovery Stream. Naast het Spray-park ligt het zwembad en een duikbassin met twee duikplanken. Om het Spray-park is een grote ligweide.

Glijbanen, waterfietsen & strand

Een waterpark is natuurlijk niet compleet zonder glijbanen. In Splesj zijn er maar liefst 7, van supersnel tot zeer spectaculair. Zo is er de Kamikaze, een zeer steile glijbaan, maar ook de Fast4Fun en de Anaconda. Deze laatste is in het donker en heeft bijzondere lichteffecten. Relaxen doe je op het speelstrand met bosbad en Slot Hoevenstein: een speelslot met glijbaan en waterkanonnen. De kleinsten kunnen spelen op Bambini Beach met een lagune van 70 centimeter diep. Op de grote vijver kun je waterfietsen.

Eten & Drinken

Splesj kent verschillende horecapunten op het park. Er zijn diverse snackcorners en plekken waar je een lekker verfrissend ijsje kunt kopen. Wil je uitgebreid lunchen, dan ben je van harte welkom in Restaurant De Archipel, waar je op een zonnig terras over de grote vijver met waterfietsers kunt uitkijken.

Overnachten

Waterpark Splesj is onderdeel van Molecaten Park Bosbad Hoeven. Je kunt een dagje komen recreëren, maar ook lekker blijven slapen. Hier kun je kamperen met een tent, caravan of camper of een huurcaravan huren.


Ervaringen van onze bezoekers

star-full 5.5 op basis van 2 reviews.


star-full star-full star-empty star-empty star-empty
Saai

Door de verbouwing alleen maar saaier geworden.


star-full star-full star-full star-full star-empty
Leuk

Veel leuke glijbanen. Beperkte zwemmogelijkheden. Het park richt zich onvoldoende op mensen die niet van de camping komen (geen kluisjes, geen warme douches), enz.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Splesj (Bosbad Hoeven)

Oude Antwerpsepostbaan 81b
4741 SG Hoeven (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn