Hellendoorn

Groot pretpark en waterglijbanen-paradijs met veel attracties voor jong en oud. Voel de adrenaline door je aderen stromen in de drie achtbanen of bezoek een spetterende show. In het najaar kun je griezelen tijdens het evenement Heksendoorn.

Bekijk de website


Algemene informatie

Ga je mee op avontuur in Overijssel? Vlakbij de plaats Hellendoorn ligt het spannende Avonturenpark Hellendoorn van de beren Baba en Bella. In Avonturenpark Hellendoorn is het tijd om te genieten van de meest spannende attracties voor groot en klein. Er is een speciaal Dreumesland waar de allerkleinsten veel plezier zullen beleven aan de meest gezellige en vrolijke attracties. Grote kinderen en volwassenen zullen schreeuwen van plezier in de achtbanen en de wildwaterbaan natuurlijk. Er zijn diverse gezellige shows waar je met het hele gezin van kunt genieten. 

Attracties

De attracties van Avonturenpark Hellendoorn zijn te verdelen in drie categorieën. Er zijn attracties zoals de wildwaterbaan Sungai Kalimantan, achtbanen, waaronder de Rioolrat en de Tornado, en Montezuma’s Revenge: een waterattractie die wel heel hoog de lucht in gaat. Deze vallen in de groep Stoer & Cool en zijn alleen voor mensen die al die adrenaline aan kunnen.

De tweede categorie attracties zijn de familieattracties. Onder meer de Wild Waterval, Donderstenen achtbaan en de interactieve Discovery Club horen hierbij. Voor de allerkleinsten (de derde categorie) zijn er attracties zoals de Dombomolen, Zwanenmolen en de Vliegende Hollander. Voor veel achtbanen is een minimale lengte-eis ingesteld om de veiligheid van de attractie te waarborgen.

Aquaventura Slidepark

Ben je niet bang voor een beetje water? Dan ga je naar het Aquaventura Slidepark, een themapark binnen Avonturenpark Hellendoorn, dat zeer leuk is voor jong en oud. Neem wel zwemkleding en een handdoek mee voor dit waterglijbanen-paradijs. Er zijn 11 spannende waterglijbanen met uitglijdbak. In het park zijn geen zwembaden aanwezig.

Net als voor de achtbanen zijn er voor veel glijbanen ook lengte-eisen waar je je aan moet houden om de veiligheid van de attractie te kunnen waarborgen. Aquaventura Slidepark is alleen te bezoeken in combinatie met een geldig entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn. De combi-tickets voor het waterglijbanen-paradijs en het attractiepark koop je bij de entree van Avonturenpark Hellendoorn.

Eten & Drinken

In Avonturenpark Hellendoorn kun je natuurlijk ook lekker eten. Een dag vol avontuur sluit je perfect af met het All You Can Eat avondbuffet in Eethuis de Berghoeve. Tegen een vaste prijs kun je een uur lang genieten van een zeer gevarieerd buffet, met onder andere pastagerechten, patat, saté en salades. Tussendoor kun je ook genieten van lekkere voordeelmenu’s, zoals een hamburger- of frikandel-menu. Of schuif aan bij de restaurants van parkmascottes Baba of Bella, zoals Kapitein Baba’s en Bella’s Smakbar.

Schoolreisjes & Bedrijfsuitjes

Avonturenpark Hellendoorn is een perfect park voor een gezellig schoolreisje voor zowel kleine als grote kinderen. Het park biedt heel veel attracties voor verschillende leeftijden, zodat de hele school kan genieten van een spannende dag. Avonturenpark Hellendoorn is ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Er zijn verschillende vergader- en feestlocaties op het park te boeken. Natuurlijk kan er naast vergaderd ook genoten worden van een wildwaterbaan of achtbaan. Dat is pas leuk voor een dagje teambuilding.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Locatie & route

Hellendoorn

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn (Overijssel)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn