Efteling Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Bestel je tickets op de officiële website van de Efteling met 5% korting
Entreeticket + overnachting

Duinrell Wassenaar, Zuid-Holland

Attractiepark en tropisch zwemparadijs met veel (water)attracties, groot zwembad en veel glijbanen. In het attractiepark vind je meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein. Overnacht in het bijbehorend vakantiepark of camping.

Entreeticket voor 1 persoon met 20% korting
Dagkaart inclusief onbeperkt Tikibad met 26% korting

Walibi Holland Biddinghuizen, Flevoland

Groot attractiepark met verschillende themagebieden, veel spannende achtbanen en (water)attracties. Maak een ritje in de vele leuke familieattracties en bezoek in het najaar de Walibi Fright Nights. Op het bijbehorende vakantiepark kun je overnachten.

2 entreetickets + Klim naar de top van Lost Gravity
Seizoenpas voor 1 persoon vanaf €1

Attractiepark Slagharen Slagharen, Overijssel

Avonturen- en attractiepark met zes themawerelden. Het park telt ruim 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. Bezoek ook waterpark Aqua Mexicana met vele leuke glijbanen of overnacht op het vakantiepark. Regelmatig worden er leuke shows en evenementen georganiseerd.

Entreeticket voor 1 persoon met 51% korting
Bestel jouw tickets makkelijk online op de officiële Slagharen website met 59% korting

Toverland Sevenum, Limburg

Betoverend attractiepark met themawerelden, spannende achtbanen en rides, leuke kinderattracties, veel ruimte om te spelen, vermakelijk voor elke leeftijd, dagelijkse shows, geschikt voor vrienden, gezinnen maar ook voor bedrijfsfeesten en schoolreisjes.

Entreeticket voor 1 persoon met 20% korting
Entreeticket voor 1 persoon met 14% korting

Hellendoorn Hellendoorn, Overijssel

Groot pretpark en waterglijbanen-paradijs met veel attracties voor jong en oud. Voel de adrenaline door je aderen stromen in de drie achtbanen of bezoek een spetterende show. In het najaar kun je griezelen tijdens het evenement Heksendoorn.

Entreeticket voor 1 persoon met 32% korting
Dagticket voor 2 personen vanaf €1

Julianatoren Apeldoorn, Gelderland

Attractie- en familiepark, voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar, met veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen. Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en in het Dinopark. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

Entreeticket voor 1 persoon met 24% korting
Entreeticket voor 1 persoon met 9% korting

Madurodam Den Haag, Zuid-Holland

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland. Bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag zoals de Dom van Utrecht, Schiphol en Diergaarde Blijdorp. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en er zijn veel leuke doe-activiteiten.

Dagticket voor 1 persoon met 34% korting
Dagticket voor 1 persoon met 12% korting

Aviodrome Lelystad, Flevoland

Themapark/museum over vliegtuigen, met vele in- en outdoor attracties. Neem een kijkje in een Boeing 747 Jumbo Jet, bestuur een vliegtuig als een echte piloot in een vliegsimulator en beleef een super spannend vliegavontuur in het 4D filmtheater.

Entreeticket voor 1 persoon met 47% korting
Entreeticket voor 2 personen vanaf €1

Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met één van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Entreeticket voor 1 persoon met 48% korting
Entreeticket voor 4 personen vanaf €1


Volgende ›

Pagina 1 van 7

Zoek de beste Pretparken bij jou in de regio

Pretparken in het buitenland

Top10 Pretpark Blog