Pretpark De Valkenier

Gezellig familiepark / pretpark, alle attracties geschikt voor kinderen en volwassenen, indoor speelparadijs en kinderboerderij, waterattracties, Dino wandelpark, geschikt voor een leuke dag met de kinderen, kleinkinderen of de hele klas.

Bekijk de website


Algemene informatie

Het voordeligste pretpark van Europa, dat is Pretpark De Valkenier in Valkenburg aan de Geul. Bovendien zijn alle attracties geschikt voor kinderen én volwassenen. Stap dus ook gezellig in de draaimolen of achtbaan en geniet samen met de (klein)kinderen van een heerlijk dagje uit.

Attracties

Pretpark De Valkenier kent veel verschillende attracties. Wat dacht je van het doldwaze Snoopies Speelland, het spannende Dino wandelpark en een gezellig Jazzdance orgel waar iedereen klein en groot een dansje mag doen. Voor de liefhebbers van een adrenalinerush is er een Maanraket en de Dancing Queen.

Eten & Drinken

Op de verschillende horecapunten in het pretpark kun je natuurlijk terecht voor een kopje koffie of glaasje fris, maar ook voor iets lekkers. Verse broodjes bijvoorbeeld en een lekker patatje met een snack erbij.

Feestjes

Pretpark De Valkenier is zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en groepsarrangementen. Uiteraard inclusief iets lekkers om de dag helemaal perfect te maken.


Ervaringen van onze bezoekers

Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.


Jouw ervaring met dit pretpark?

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Locatie & route

Pretpark De Valkenier

Koningswinkelstraat 53
6301 WH Valkenburg (Limburg)

Routebeschrijving

Bekijk de website


Top 10 Pretpark

Efteling

Kaatsheuvel

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Duinrell

Wassenaar

Walibi Holland

Biddinghuizen

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Toverland

Sevenum

Hellendoorn

Hellendoorn

Julianatoren

Apeldoorn